Новини от индустрията

Как да изберем дюзата за пръскачка?

2020-09-10
Съставът на пръскащия материал напръскачкае предимно антикорозионни и огнеупорни материали, епоксидна смола или латекс. При изборапръскачкадюзи, трябва да разгледаме тези два въпроса. Единият е моделът на пръскане, а другият е дебитът. Размерът на калибъра.
Дюзите обикновено се разделят на три типа, а именно стандартен тип, завършващ тип и устойчив на износване тип. Английските символи са LTX (стандартен тип), FFT (завършващ тип) и GHD (устойчив на износване тип). Кодираният номер е въведените данни за модела на пръскане и калибъра. Според истинските си желания потребителите могат да изберат модела, който искате да закупите, и само чрез този метод могат да бъдат гарантирани, че напълно отговарят на действителните си нужди. По-долу е това, на което трябва да обърнем внимание при изборапръскачкадюзи.
При пръскане на огнеупорни и антикорозионни материали спръскачкаs, we need to use standardдюзи. Because the particulate matter contained in these spraying materials can cause serious wear on the nozzles, it is recommended that you use wear-resistantдюзи. When spraying anti-corrosion materials, we have to consider such a problem, that is, the thickness of the coating of the anti-corrosion material is relatively heavy. It is best to use a nozzle with a larger diameter when choosing a nozzle. However, for the anti-corrosion material of steel structure, it is best to use a spray radius of Nozzles below 5 inches can reduce the waste of paint and increase the utilization rate of paint.
Когатопръскачкасе използва за пръскане на латексна боя, за да се осигури ефективността на конструкцията и дебелината на латексната боя, най-добре е да се използва стандартна дюза. Радиусът на дюзата е пет инча, а диаметърът е 0,0017 инча. В ъгъла на стената за пръскане трябва да преминете към дюза с относително малка ширина на пръскането. Когато пръскаме външни стени, можем да използваме дюзи с радиус на пръскане 12 инча, което може да подобри ефективността на работата. Тъй като обаче обхватът на пръскането става по-голям, за да гарантираме качеството на пръскането, по-добре да изберем относително голямо оборудване за пръскане, за да осигурим еднаква дебелина на пръскането.
Когато пръскаме мазна боя, трябва да обърнем внимание на характеристиките на боята. Мазната боя има ниска плътност и силна течливост. Когато обхватът на пръскането е голям, лесно е да накарате боята да увисне. По това време е най-добре да използвате рафинирана дюза. Този тип дюзи имат по-добър ефект на пулверизиране, което може да напръска по-течната боя по-равномерно, намалявайки износването на дюзата и удължавайки времето за използване на дюзата.
Горното въведе толкова много двойки за използването напръскачкадюзи. When first contacting this equipment, many people will be confused. They don’t know what this type of machine does, let alone how to choose when using it. In fact, this type of equipment The equipment looks huge and extremely complicated. In fact, the working principle is relatively simple. After simple training, ordinary personnel can operate proficiently, saving time and effort. I believe that everyone should have a certain understanding of this equipment. I hope these introductions can be helpful to everyone's practical application.

admin@bangguanauto.com